Wij kennen Tesla's.5..5..5.
als geen ander!2*24/7 service
we staan altijd voor u klaar!3*We onderhouden alle taxi's op Schiphol. Dat bewijst wat we kunnen!2*Sommige auto's die we onderhouden hebben al meer dan 1.000.000km op de teller!*3*Binnen 1 week uw auto in een nieuwe kleur.*2Uw deurgreep professioneel vervangen, met garantie!22*Complete schade-reparatie, zonder wachttijd.
Met originele Tesla onderdelen.22*Ook voor lease- en verzekeringsmaatschappijen de betrouwbare partner in onderhoud.2​​​​

Snel weer veilig door de APK-keuring

Is het weer tijd voor de algemene periodieke keuring? Dan staan de deskundige keurmeesters van T Service Hoofddorp B.V voor u klaar. Kom bij ons langs voor uw APK-keuring in Hoofddorp en wij zorgen dat u te allen tijde veilig op weg bent. Wij loodsen u snel en vakkundig door de APK!

APK voor iedere auto

Voor elke auto is APK verplicht. Wanneer dit precies dient te gebeuren, is afhankelijk van het merk, model, type, bouwjaar en het aantal kilometers dat u maakt. Maar in wat voor soort wagen u ook rijdt, T Service Hoofdorp B.V is uw professionele APK-garage. Onze keurmeesters zijn allen in het bezit van de nodige diploma’s en worden bovendien ieder jaar opnieuw geschoold. Hierdoor bent u verzekerd van een uiterst secure en vakkundige werkwijze en kunt u zelfs met de nieuwste modellen bij ons terecht. Benzine of diesel, hybride of elektrisch: wij voorzien ze allemaal van de juiste auto-APK. En dat uiteraard tegen een zeer schappelijke prijs!

Voordelige APK-service

Een complete APK-keuring is bij ons al mogelijk vanaf €39,95, afhankelijk van het soort auto waar het om gaat. Maar wij zetten graag nét even dat stapje extra voor u, zodat u van meer voordeel kunt genieten. Wat dacht u bijvoorbeeld van de combinatie van een APK en onderhoudsbeurt waarbij de keuring gratis is? Ons voordeel uit zich eveneens in het feit dat wij doorgaans al snel klaar zijn met de APK van uw auto. Vaak bent u de auto niet langer dan een dagdeel kwijt, gedurende welke tijd u gebruik kunt maken van onze gratis leenfiets of leenauto tegen een klein bedrag. Op die manier houden wij onze APK-service betaalbaar en voor iedereen toegankelijk. Maak een afspraak met onze garage om er zeker van te zijn dat u met uw auto bij ons terecht kunt. Voor dit en voor vragen bereikt u ons via tel. (020) 785 48 78 of het formulier dat u onderaan de pagina ziet staan . We hopen u snel te mogen voorzien van een APK in Hoofddorp.

Wij staan voor u klaar, altijd!

Uw mobiliteit is onze zorg. We zijn 24/7 geopend en wanneer een reparatie haast heeft staan we klaar voor u.

Wat zijn mijn voordelen?

Kiest u voor reparatie bij T Service Hoofddorp B.V , dan kiest u voor:
 • Gratis haal- en brengservice door het hele land.
 • Gratis vervangend vervoer.
 • Tevredenheidsgarantie.
 • Kwaliteit tegen een eerlijke prijs.
 • 7 jaar garantie op onze werkzaamheden

  De standaard 4 jaar FOCWA-fabrieksgarantie die u overal krijgt bij elke schade, verlengen wij met nog eens 3 jaar, met een uniek garantiecertificaat als resultaat! Geen enkele andere schadeketen garandeert u deze mate van zekerheid. Zo kunt u langer plezier houden van uw auto.

  Altijd een duidelijke prijsopgave

  U bent als klant verzekerd dat u altijd een duidelijke prijsopgave van ons krijgt voordat we met de werkzaamheden starten.

  Schade
  Ik heb schade, wat nu?

  Wij gaan dit efficiënt oplossen zodat u weer snel de weg op kunt.

  Hoe meld ik mijn schade?

  Komt u vooral naar ons toe, in Hoofddorp aan de Rijnlanderweg 774, of bel ons op (+31) 6 440 410 31.

  Is er alternatief vervoer beschikbaar?

  Terwijl wij uw auto repareren kunt u kosteloos gebruik maken van ons vervangend vervoer.

  Wat zijn mijn voordelen?

  Kiest u voor reparatie bij T Service Hoofddorp B.V , dan kiest u voor:
 • Gratis haal- en brengservice door het hele land.
 • Gratis vervangend vervoer.
 • Tevredenheidsgarantie.
 • Kwaliteit tegen een eerlijke prijs.
 • Altijd een eerlijke prijsopgave dankzij silverdat calculate

  Wij maken gebruik van Silverdat; een onafhankelijk statistisch filter dat, op basis van een uitgebreide schadedatabase, een schadecalculatie uitvoert op alle elementen. Zo zien wij direct wat er aangepast moet worden om tot de juiste opgave te komen en berekenen wij u altijd een eerlijke prijs.

  Tesla uitlijnen van groot belang

  Met de juiste wielstanden rijden is voor iedere auto belangrijk om een optimale wegligging en tegelijkertijd een gelijkmatige bandenslijtage te garanderen. Voor een Tesla met zijn grote vermogen en voor sportief rijden afgestelde onderstel zijn die wielstanden al helemaal van groot belang. Door het buitengewoon hoge koppel dat de electromotoren genereren is er continu een enorme trekkracht paraat. Wanneer daar gretig gebruik van wordt gemaakt is uitlijnen om de juiste wielstanden te garanderen absoluut noodzakelijk. Mochten sporing en wielvlucht afwijken van de geadviseerde afstellingen dan kunnen de banden er na iets meer dan 10.000 km als volgt uitzien:

  Waar de witte strepen aan de binnenkant van bandschouder zichtbaar zijn is de band tot op het staaldraad versleten terwijl het loopvlakprofiel op de buitenste helft van de band nog een acceptabele profieldiepte te zien geeft. Dit is het gevolg van een foutieve sporing welke in combinatie met de standaard negatieve wielvlucht ('camber') deze bijzonder ongelijke slijtage te zien geeft.

  De oplossing is vakkundig uitlijnen bij T Service Hoofddorp B.V waarbij in dit geval tegelijkertijd Brock B32 velgen met 245/40-R20 Yokohama WDrive winterbanden gemonteerd zijn als èèn van de voor een Tesla mogelijke wintersetcombinaties

  Bandenwissel bij T Service Hoofddorp B.V . Specialist in autobanden!

  Uw banden wisselen van winter- naar zomerbanden (of vice versa)? Voor een complete bandenwissel inclusief demontage, balanceren en montage kunt u terecht bij T Service Hoofddorp B.V . Vraag naar onze scherpe tarieven voor bandenopslag.

  Kosten banden verwisselen

  De kosten van de banden verwisselen:
 • € 39.- voor een volledige set, mits de band reeds op de velg zit
 • Neem contact op met ons op voor de prijs van het wisselen van banden bij volledige demontage, balanceren en montage
 • Waarom banden verwisselen?

  Veilig op weg: denk op tijd aan uw bandenwissel
 • Profieldiepte van minimaal 2 mm bij zomerbanden
 • Profieldiepte van minimaal 4 mm bij winterbanden
 • Maart/april: tijd voor zomerbanden
 • Oktober/november: tijd voor winterbanden
 • Slijtage, uitdroging of beschadigingen aan uw banden
 • Bandenwissel bij T Service Hoofddorp B.V : specialist in banden Maak online een afspraak voor een bandenwissel. In een half uur tot een uur voeren wij de bandenwissel uit. Als u de drukte voor wilt zijn, kun u het beste een afspraak inplannen vóór het wisselseizoen (maart/april en oktober/november). En heeft uw auto een onderhoudsbeurt of APK-keuring nodig? Dan kunnen we deze combineren met uw bandenwissel.

  Kosten bandenwissel en wielenwissel

  Voor de kosten van een complete bandenwissel kunt u het beste direct contact opnemen met T Service Hoofddorp B.V .
 • Demontage van uw oude banden
 • Balanceren wielen
 • Montage van uw nieuwe banden
 • Bandenopslag: voordelig en verzekerd

  Als u wilt, kun u uw gewisselde banden bij ons opslaan. Zo zijn uw banden bij ons altijd verzekerd tegen brand en diefstal.

  Vervang uw banden op tijd

  De wettelijke minimale profieldiepte van uw autobanden is 1,6 mm. Voor optimale veiligheid adviseren wij u om uw 4-seizoenenbanden of zomerbanden te laten vervangen bij 2 mm. Als u op winterbanden rijdt raden wij aan om met minimaal 4 mm profieldiepte te rijden.
  Occasions

  Tijd voor een (andere) gebruikte Tesla? Wij hebben regel­matig auto's op voor­raad.

  Maak een afspraak


  Wat klanten zeggen


    Bekijk alle Google reviews
  Ga omhoog